Verzendbeleid

Zodra ons team uw bestelling binnen 1-2 werkdagen heeft verwerkt, kunt u het binnen 7-12 werkdagen na aankoop verwachten, afhankelijk van de inklaring.

 

Er zijn een paar dingen om bewust van te zijn: U, de koper, bent verantwoordelijk voor alle BTW, invoerrechten, belastingen, behandelingskosten, inklaringskosten, enz. die door uw land worden vereist voor het importeren van consumptiegoederen. 


Wij innen deze kosten niet vooraf en kunnen u geen schatting van de kosten geven - de kosten variĆ«ren over de hele wereld. Als een internationale consument, doe dan je onderzoek om ervoor te zorgen dat er geen verrassingskosten zijn bij het inklaren van je pakket door de douane, en om een idee te hebben van wat de extra kosten kunnen zijn. 


Bestellingen kunnen om verschillende redenen worden geretourneerd, waaronder: niet-betaling van tarieven, onjuist adres, niet opgehaald bij het postkantoor, enz. Als een pakket wordt geretourneerd of geweigerd, zal contact worden opgenomen met de klant en zal deze de verzendkosten voor de nieuwe zending moeten betalen.